Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Peuteropvang

Welkom bij Peuteropvang Doomijn!

 

Op de peutergroepen van Doomijn gaan de kinderen vanaf hun tweede verjaardag op ontdekkingstocht in een uitdagende omgeving. De pedagogisch medewerkers spelen in op hun ontwikkeling en bereiden hen spelenderwijs voor op het basisonderwijs. Doomijn en Tweespan hebben een doorgaande leerlijn ontwikkeld. Dat betekent dat het aanbod voor de peuters aansluit op dat van de school.


Samen leren, samen groeien
Doomijn en Tweespan vinden elkaar in hun werkwijzen en in de manier waarop naar de ontwikkeling van kinderen wordt gekeken. De professionals van zowel de school als de kinderopvang zorgen voor een fijne omgeving waar ieder kind zijn talenten kan ontwikkelen. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met de ouders, zij weten immers het beste wat hun kind nodig heeft.
Op de peutergroep leren kinderen vooral door het zelf te doen en te ervaren. Zo stimuleren we hun zelfredzaamheid, een belangrijke eigenschap in onze snel veranderende samenleving. Zo zorgen ouders, school en opvang er samen voor dat alle kinderen de kans krijgen hun eigen identiteit te ontwikkelen.

De peuteropvang is van 8.30 tot 12.00 uur geopend.

Kom langs op deze unieke locatie voor een rondleiding of bel voor een kennismakingsgesprek.
Wij leiden u graag rond!